Autentik.net Portal


:: Jagodina
:: Ćuprija
:: Paraćin
 
  :: Početna
  :: Kontakt
  :: Vreme
  :: Na današnji dan
  :: Kursna lista
  :: Horoskop
 
  :: Pošaljite čestitku
  :: Online časopisi
  :: Online igrice
  :: Online psiholog
  :: Sve vrste bolesti
  :: Kalendar svetskih dana
  :: Zanimljive poruke
  :: Zanimljivi linkovi
  :: Sva srpska imena
  :: Vicevi - humor
  :: Sanovnik - snovi
  :: Grupni Popusti - Akcije
  :: Slike poznatih ličnosti
  :: Stanovnici zemlje
  :: Šta sve treba jesti
  :: Tačno atomsko vreme
  :: Poslednji zemljotresi
  :: Srbi u svetu
  :: SOS telefoni
  :: Kraj interneta

 - Aforizam Dana -

Da li ste optimista ?

  Jesam
  Nisam


Rezultati
  :: O nama
  :: Saradnici
  :: Cenovnik usluga
  :: Linkovi
  :: Internet zarada
Klikni gore. Srećno
  :: Banke
  :: Ambasade
  :: Air Serbia
  :: Pozivni brojevi SRBI.
  :: Razdaljine
  :: Gradovi Srbije
  :: Linkovi poznatih

Dodajte autentik u favorites, trebaće Vam !

Riba

Od 19. februara do 20. marta

 

Pod uticajem Jupitera i Neptuna to je znak vrlo nestabilan, a pod uticajem planeta ima pozitivne osobine: velika osecajnost, odlican je psiholog, velika pozrtvovanost, veliko strpljenje i dobrocudnost. Negativne osobine su zatvorenost u samoga sebe, preosetljivost i podloznost uticajima.

Covek rodjen u ovom znaku se uzivljava u svaki posao, do krajnosti. On je vrlo pozrtvovan i moze mnogo da radi ne trazeci za to neke posebne nadoknade. Nepogresiv je u impresijama i vrlo je osecajan. iako je njihova intuicija veoma razvijena, oni opet pazljivo slusaju razloge i odobravaju ili ne odobravaju postupke drugih ljudi bez obzira sto su svesni i znaju odprilike zavrsetak. Covek u znaku Ribe je u stanju da svakoga razume, da pomogne i eventualno ohrabri. On je plahovit i nema strpljenja da saceka zavrsetak posla vec zeli da se sto pre zavrsi. Takav je i kod donosenja odluka. Voli da bude prijatelj sa svima. Ponekad prijateljstvo neguje i odrzava i sa ljudima koji mu nisu bas prijatelji i to dokazuje svojim postupcima. Covek u znaku Ribe je vrlo osecajan pa u tome smislu zna sebe i da muci i da samog sebe sazaljuje. Svojim radom moze postici visoke rezultate ali ne koristi to za sticanje polozaja. na protiv on kao po nekom pravilu uvek ostaje u pozadini, a njegov rezultat koriste drugi za svoje interese.

Zena rodjena u znaku Ribe je vrlo osecajna. Voli red i poredak i to narocito dobro primenjuje u svojoj vlastitoj kuci. Ona primerena domacica i supruga. Sva njena ljubav posvecena je porodici, svojoj deci i kuci. Ona voli dobar zivot a posebno uziva u lepom stanu. Ume da sanjari, da u mislima stvara razne lepe planove ali nije ljuta ako nema sredstava i da ih ostvari. Nije samoinicijativna i prepusta inicijativu drugima, a ona je spremna da radi i da poslove dovodi do kraja. Eventualne uspehe prihvata vrlo osecajno ali iz toga ne izvlaci pouku vec neuspeh pripisuje sudbini. Malo vise inicijative na svim mogucim poljima ne bi bilo na odmet zeni u znaku Ribe.

LJUBAV I BRAK

Muskarac rodjen u ovom znaku je nezamenljiv kao suprug, ali ako naucite da gledate svet kroz njegove oci. naime on je sanjalica, romantican i u tim osobinama je nedostizan. Ako partnerka u braku ume da mu se priblizi i da ga u izvesnim situacijama razumno posavetuje, divno je ziveti uz njega. To je uglavnom zbog toga sto je veoma blage naravi, te uvek misli da pomogne svojim bliznjim. Naravno prvenstveno misli o svojoj zeni i o svojoj kuci sto je njegova najbolja osobina kada je brak u pitanju. Njegova privrzenost je velika. Trudi se da uvek zabavlja svoju suprugu i decu.

Zena rodjena u ovom znaku je veoma osetljiva. Ona poklanja simpatije samo muskarcu koji nije grub i koji je slican njoj sto se tice osecanja. Grubost joj je strana, odnosno niti je ona gruba u postupcima sa bracnim drugom, niti bi grubost od svog partnera mogla da podnese. Puna je maste, te ume da prebrodi i eventualne nesuglasice i trzavice. Od svog partnera trazi vernost, jer je i sama, kada iskreno voli veoma verna i postojana.

POSLOVNOST

Ovaj znak ima pokrovitelja Jupitera i Neptuna. Opste svojstvo rodjenih pod znakom Ribe, kada su u pitanju odnosi prema drugima je da zele kontakte sa svima koji se nadju u njihovoj okolini. Sa Strelcem i Lavom ostvaruju dobre poslovne kombinacije. Sa Ovnom cesto dodju u situaciju koja vodi konfliktu. Zato se i odlucuju, mada ne uvek, na prijateljstvo sa Blizancima koji im najvise odgovaraju i to vise u drustvenom smislu nego poslovnom. Najvise poslovnih momenata ostvaruju sa Jarcem, Bikom i Devicom. Inace osobe pod znakom Ribe su sklone umetnickom stvaralastvu, narocito slikarstvu i muzici. Zato se i najlepse osecaju u drustvu osoba sa slicnim osobinama.

ISHRANA

Osobe rodjene u znaku Ribe treba da izbegavaju slana jela zato sto su veoma sklone gojenju. Potrebno im je sto vise proteina, dakle mesa, jaja i ribe. Kada je rec o sirevima treba da budu umereni, jer oni mogu da doprinesu gojenju. Malo tecnosti, nimalo alkohola.


Jotel Optičke Mreže Jagodina
jagodina smestaj apartmani jagodina cene prenocista jagodinasmestaj.rs
Aktiv Zena Jagodina
Igraonica Jagodina
Najveci EX-Yu online multiplayer community igrice zabava


 - Moto Dana -

Sva prava zadržana Agencija 'Autentik'  -  office@autentik.net  -  10h - 15h
Optimizovano za Mozilla Firefox - Možete da skinete ovde
Povoljnoputovanje.com         Bgautentik.com         Nekonormalan.net         Bglinkovi.com         Raskrsnica.com         Sajtovi.org         Prezentacije.net         Webadresar.net

Gracia Medika
Selidbe Beograd
Felix Travel
Falcon Travel
Eta Turs
Dr Babović
Dakom Style
Nutricionista Beograd
Time Travel
Knjigovodstvo Bonaca
Travel4you
Kombi Prevoz Robe
Detektivska Agencija

Apartmani Jagodina
Jagodina Smeštaj
Jagodina Sobe
Jagodina Prenočište
Hotel Jagodina
Hotels Jagodina Acomodation
Booking Jagodina Acomodation

http://www.srednjaskola-svarhangel.edu.rs/
http://www.akademijaoxford.com/
http://www.agent-nekretnine.com/
http://www.oxford-jagodina.rs/
http://www.institutzastranejezike.edu.rs/
http://www.oxfordwebstudio.com/
https://poslovnikontakt.com/
Otkup Automobila
Budžetske uplate
Temisvar Izlet

Biznis Klub
velikoprodaja srbija
Popusti Beograd
sve akcije srbija popusti povoljne cene
Naissus Niš Poslovni Adresar